APA:
کپیخانی پور، علی اصغر، مرادیان سرخی، فاطمه، و فهیم دژبان، یاسمن. (1395). بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا- کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(2)، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/4677/fa
Vancouver:
کپیخانی پور علی اصغر، مرادیان سرخی فاطمه، فهیم دژبان یاسمن. بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا- کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(2):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/4677/fa
IEEE:
کپیعلی اصغر خانی پور، فاطمه مرادیان سرخی، و یاسمن فهیم دژبان، “بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا- کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 2، pp. 43–51، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4677/fa