مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

264
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون

صفحات

 صفحه شروع 361 | صفحه پایان 370

چکیده

 دراین پژوهش از روش سطح پاسخ به منظور تعیین مقادیر بهینه آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون جهت شفاف سازی و پایداری آب کیوی استفاده گردید. نتایج نشان داد که جهت شفاف سازی آب کیوی مقدار بهینه آنزیم پکتیناز 5.83g/kg, بنتونیت 306.05g/Ton و پلی وینیل پلی پرولیدون 70g/100 lit می باشد. با افزودن این مواد, میزان کدورت کاهش و شفافیت افزایش یافت. در نهایت از مقدار مواد فنولی نیز کاسته شد. افزایش غلظت بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون باعث کاهش میزان ویسکوزیته آب کیوی گردید. افزایش غلظت آنزیم از2-5g/kg  نیز باعث کاهش چشمگیر در ویسکوزیته آب کیوی شد. ضریب تبیین (R2) برای ویسکوزیته ,کدورت, شفافیت و میزان کل ترکیبات فنولی بیش از 0.90 بود که حاکی از مناسب بودن مدل مورد استفاده جهت برازش داده می باشد. ویسکوزیته, کدورت و شفافیت به غلظت آنزیم و بنتونیت بودند وابسته بودند. اثر پلی وینیل پلی پرولیدون بر مقدار کل ترکیبات فنولی نیز معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، الهام، کوچکی، آرش، و مرتضوی، سیدعلی. (1391). بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 361-370. SID. https://sid.ir/paper/468500/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور الهام، کوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):361-370. Available from: https://sid.ir/paper/468500/fa

    IEEE: کپی

    الهام علی پور، آرش کوچکی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 361–370، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468500/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button