APA:
کپیعلی پور، الهام، کوچکی، آرش، و مرتضوی، سیدعلی. (1391). بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 361-370. SID. https://sid.ir/paper/468500/fa
Vancouver:
کپیعلی پور الهام، کوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):361-370. Available from: https://sid.ir/paper/468500/fa
IEEE:
کپیالهام علی پور، آرش کوچکی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 361–370، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468500/fa