APA:
کپیمسیحا، س.م.، کریمایی، ص.، و مقدم، م.. (1378). مقایسه اثر سه محلول غذایی بر میزان رشد و غلظت عناصر نیتروژن, فسفر و پتاسیم در کاهو با استفاده از سیستم هیدروپونیک. نهال و بذر، 15(4)، 375-389. SID. https://sid.ir/paper/470525/fa
Vancouver:
کپیمسیحا س.م.، کریمایی ص.، مقدم م.. مقایسه اثر سه محلول غذایی بر میزان رشد و غلظت عناصر نیتروژن, فسفر و پتاسیم در کاهو با استفاده از سیستم هیدروپونیک. نهال و بذر[Internet]. 1378؛15(4):375-389. Available from: https://sid.ir/paper/470525/fa
IEEE:
کپیس.م. مسیحا، ص. کریمایی، و م. مقدم، “مقایسه اثر سه محلول غذایی بر میزان رشد و غلظت عناصر نیتروژن, فسفر و پتاسیم در کاهو با استفاده از سیستم هیدروپونیک،” نهال و بذر، vol. 15، no. 4، pp. 375–389، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/470525/fa