Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

499
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

198
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پروفیل آنزیمی باکتری باسیلوس آمیلولیکوئیفاسینس BEH 111 و تعیین ویژگی های آنزیم آلفا - آمیلاز تولید شده بوسیله این باکتری

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آریاپور، الهام، شریعتی، پروین، تابنده، فاطمه، و یخچالی، باقر. (1391). بررسی پروفیل آنزیمی باکتری باسیلوس آمیلولیکوئیفاسینس BEH 111 و تعیین ویژگی های آنزیم آلفا - آمیلاز تولید شده بوسیله این باکتری. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 2(7)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/470971/fa

    Vancouver: کپی

    آریاپور الهام، شریعتی پروین، تابنده فاطمه، یخچالی باقر. بررسی پروفیل آنزیمی باکتری باسیلوس آمیلولیکوئیفاسینس BEH 111 و تعیین ویژگی های آنزیم آلفا - آمیلاز تولید شده بوسیله این باکتری. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1391؛2(7):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/470971/fa

    IEEE: کپی

    الهام آریاپور، پروین شریعتی، فاطمه تابنده، و باقر یخچالی، “بررسی پروفیل آنزیمی باکتری باسیلوس آمیلولیکوئیفاسینس BEH 111 و تعیین ویژگی های آنزیم آلفا - آمیلاز تولید شده بوسیله این باکتری،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 2، no. 7، pp. 41–48، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/470971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا