Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

522
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

148
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

چکیده

 به منظور مطالعه اثرات پرتو الکترون در دزهای 15 و 30 کیلوگری در روند تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا در شکمبه گوسفند, آزمایشی با استفاده از روش کیسه های نایلونی انجام گرفت. مقدار 3 گرم دانه سویا عمل آوری نشده و پرتوتابی شده به مدت صفر, 2, 4, 8, 12, 16, 24, 48 ساعت در شکمبه سه راس گوسفند نر بالغ فیستولاگذاری شده, انکوباسیون شد. تفاوت معنی داری میان فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا عمل آوری نشده و پرتوتابی شده مشاهده شد. تجزیه پذیری پروتئین خام نمونه عمل آوری نشده در سرعت عبور 5 درصد در ساعت 80.29 درصد بود و در دانه سویا پرتوتابی شده 73.28 درصد بدست آمد. پرتوتابی الکتون سبب کاهش محتوی اسید فایتیک و فعالیت ممانعت کننده تریپسین به میزان 99.45 و 99.64 درصد نسبت به نمونه عمل آوری نشده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی بخشی، ایمان، نیک خواه، علی، شورنگ، پروین، و زارعی، ابوالفضل. (1388). مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا. دانش و پژوهش علوم دامی، -(5)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/472291/fa

    Vancouver: کپی

    علی بخشی ایمان، نیک خواه علی، شورنگ پروین، زارعی ابوالفضل. مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1388؛-(5):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/472291/fa

    IEEE: کپی

    ایمان علی بخشی، علی نیک خواه، پروین شورنگ، و ابوالفضل زارعی، “مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 5، pp. 25–32، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/472291/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا