APA:
کپیآقامحمدی، ب.، هنرور، م.، و غیاثی طرزی، ب.. (1390). بررسی امکان استفاده از شربت های قندی کارخانجات قند به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک روغنی. سمینارهای سالانه کارخانه قند و شکر ایران، -(33)، 127-133. SID. https://sid.ir/paper/473610/fa
Vancouver:
کپیآقامحمدی ب.، هنرور م.، غیاثی طرزی ب.. بررسی امکان استفاده از شربت های قندی کارخانجات قند به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک روغنی. سمینارهای سالانه کارخانه قند و شکر ایران[Internet]. 1390؛-(33):127-133. Available from: https://sid.ir/paper/473610/fa
IEEE:
کپیب. آقامحمدی، م. هنرور، و ب. غیاثی طرزی، “بررسی امکان استفاده از شربت های قندی کارخانجات قند به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک روغنی،” سمینارهای سالانه کارخانه قند و شکر ایران، vol. -، no. 33، pp. 127–133، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/473610/fa