APA:
کپیآقامحمدی، بنفشه، غیاثی طرزی، بابک، هنرور، مسعود، و دلخوش، بابک. (1391). تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/176574/fa
Vancouver:
کپیآقامحمدی بنفشه، غیاثی طرزی بابک، هنرور مسعود، دلخوش بابک. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/176574/fa
IEEE:
کپیبنفشه آقامحمدی، بابک غیاثی طرزی، مسعود هنرور، و بابک دلخوش، “تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 37–45، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176574/fa