Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

387
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس، کالباس و همبرگر (کنگره)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ف.، یوسفی، ر.، و آقایی، ص.. (1382). خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره). کنگره سراسری میکروب شناسی ایران، -(6)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/475577/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ف.، یوسفی ر.، آقایی ص.. خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره). کنگره سراسری میکروب شناسی ایران[Internet]. 1382؛-(6):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/475577/fa

    IEEE: کپی

    ف. رحیمی، ر. یوسفی، و ص. آقایی، “خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره)،” کنگره سراسری میکروب شناسی ایران، vol. -، no. 6، pp. 0–0، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/475577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا