APA:
کپیرحیمی، ف.، یوسفی، ر.، و آقایی، ص.. (1382). خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره). کنگره سراسری میکروب شناسی ایران، -(6)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/475577/fa
Vancouver:
کپیرحیمی ف.، یوسفی ر.، آقایی ص.. خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره). کنگره سراسری میکروب شناسی ایران[Internet]. 1382؛-(6):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/475577/fa
IEEE:
کپیف. رحیمی، ر. یوسفی، و ص. آقایی، “خصوصیات شیمیایی و آلودگی میکروبی خمیر مرغ به کار رفته در سوسیس, کالباس و همبرگر (کنگره)،” کنگره سراسری میکروب شناسی ایران، vol. -، no. 6، pp. 0–0، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/475577/fa