APA:
کپیهاشمی کنتی، ف.، ارشادلنگرودی، هادی، هدایتی فرد، م.، و صفری، ر.. (1387). اثرات دودی سرد روی کیفیت و مدت ماندگاری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی چهار ماه نگهداری در دو ماه 4 و 22 درجه سانتی گراد. کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران، -(1)، 24-25. SID. https://sid.ir/paper/476791/fa
Vancouver:
کپیهاشمی کنتی ف.، ارشادلنگرودی هادی، هدایتی فرد م.، صفری ر.. اثرات دودی سرد روی کیفیت و مدت ماندگاری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی چهار ماه نگهداری در دو ماه 4 و 22 درجه سانتی گراد. کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران[Internet]. 1387؛-(1):24-25. Available from: https://sid.ir/paper/476791/fa
IEEE:
کپیف. هاشمی کنتی، هادی ارشادلنگرودی، م. هدایتی فرد، و ر. صفری، “اثرات دودی سرد روی کیفیت و مدت ماندگاری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی چهار ماه نگهداری در دو ماه 4 و 22 درجه سانتی گراد،” کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران، vol. -، no. 1، pp. 24–25، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476791/fa