APA:
کپیمحمدزاده نوری، ج.، معز اردلان، م.، و نظامی، م.ط.. (1389). بررسی تاثیر کودهای آلی (کمپوست آمل, ورمی کمپوست و کود دامی) و منگنز بر میزان کلرفیل و برخی از غلظت های عناصر غذایی گیاه سویا. همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشا روغنی، -(-)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/477830/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده نوری ج.، معز اردلان م.، نظامی م.ط.. بررسی تاثیر کودهای آلی (کمپوست آمل, ورمی کمپوست و کود دامی) و منگنز بر میزان کلرفیل و برخی از غلظت های عناصر غذایی گیاه سویا. همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشا روغنی[Internet]. 1389؛-(-):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/477830/fa
IEEE:
کپیج. محمدزاده نوری، م. معز اردلان، و م.ط. نظامی، “بررسی تاثیر کودهای آلی (کمپوست آمل, ورمی کمپوست و کود دامی) و منگنز بر میزان کلرفیل و برخی از غلظت های عناصر غذایی گیاه سویا،” همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشا روغنی، vol. -، no. -، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/477830/fa