APA:
کپیمصطفوی، فاطمه سادات، مظاهری تهرانی، مصطفی، و محبی، محبت. (1393). بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/478520/fa
Vancouver:
کپیمصطفوی فاطمه سادات، مظاهری تهرانی مصطفی، محبی محبت. بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/478520/fa
IEEE:
کپیفاطمه سادات مصطفوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و محبت محبی، “بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 55–64، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478520/fa