مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,405
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 297

چکیده

 توسعه صنعت چیپس و فرهنگ رو به رشد مصرف آن در جامعه به ویژه در قشر جوان, روز به روز بر سرمایه گذاری های موجود در این صنعت می افزاید. این موضوع توجه بیشتر به بخش های فرآوری محصول سیب زمینی در صنعت چیپس و تولید هر چه با کیفیت تر این محصول را می طلبد. بدین منظور جهت بررسی امکان تخمین قندهای احیاکننده در غده های سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی, آزمایشی در سال 1387 در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار به اجرا در آمد که در آن میزان قندهای احیاکننده 4 رقم سیب زمینی آگریا, سانته, پیکاسو و کایزر که به مدت دو ماه در دو دمای 3 و 7.5 درجه سانتیگراد در ژرمیناتور نگهداری شده بودند به دو روش آنزیمی و استفاده از گلوکزیاب اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد بین مقدار گلوکز تعیین شده توسط گلوکزیاب دستی با مقدار گلوکز تعیین شده به روش آنزیمی اختلاف معنی داری وجود ندارد, اما بین مقدار گلوکز تعیین شده توسط گلوکزیاب و کل قندهای احیاکننده اختلاف معنی داری وجود داشت. اثر شرایط نگهداری بر روی مقدار گلوکز و کل قندهای احیاکننده تعیین شده در هر دو روش گلوکزیاب و آنزیمی معنی دار شد و تیمارهایی که در دمای بالاتری نگهداری شده بودند از میزان قند کمتری برخوردار بودند. اثر رقم بر روی مقدار گلوکز و کل قندهای احیاکننده تعیین شده به دو روش گلوکزیاب و آنزیمی معنی دار شد و در دمای نگهداری 3 درجه سانتیگراد, ارقام آگریا و سانته, بیشترین تجمع قند را داشتند, اما در دمای نگهداری 7.5 درجه سانتیگراد اختلاف معنی داری بین مقدار قندهای احیاکننده در 4 رقم تحت بررسی مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خزاعی، حمیدرضا، نصیری محلاتی، مرضیه، و ارشدی، محمدجواد. (1390). تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 291-297. SID. https://sid.ir/paper/479445/fa

    Vancouver: کپی

    خزاعی حمیدرضا، نصیری محلاتی مرضیه، ارشدی محمدجواد. تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):291-297. Available from: https://sid.ir/paper/479445/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا خزاعی، مرضیه نصیری محلاتی، و محمدجواد ارشدی، “تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 291–297، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479445/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button