APA:
کپیخزاعی، حمیدرضا، نصیری محلاتی، مرضیه، و ارشدی، محمدجواد. (1390). تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 291-297. SID. https://sid.ir/paper/479445/fa
Vancouver:
کپیخزاعی حمیدرضا، نصیری محلاتی مرضیه، ارشدی محمدجواد. تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):291-297. Available from: https://sid.ir/paper/479445/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا خزاعی، مرضیه نصیری محلاتی، و محمدجواد ارشدی، “تعیین میزان قندهای احیاکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 291–297، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479445/fa