APA:
کپیطالعی، غ.، مشکوه السادات، م.ه.، و موسوی، ز.. (1386). بررسی اثر آنتی باکتریایی اسانس دو گونه آویشن, برگ زعفران و کنگر. همایش گیاهان دارویی، -(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/479941/fa
Vancouver:
کپیطالعی غ.، مشکوه السادات م.ه.، موسوی ز.. بررسی اثر آنتی باکتریایی اسانس دو گونه آویشن, برگ زعفران و کنگر. همایش گیاهان دارویی[Internet]. 1386؛-(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/479941/fa
IEEE:
کپیغ. طالعی، م.ه. مشکوه السادات، و ز. موسوی، “بررسی اثر آنتی باکتریایی اسانس دو گونه آویشن, برگ زعفران و کنگر،” همایش گیاهان دارویی، vol. -، no. 3، pp. 0–0، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479941/fa