APA:
کپیآبرومند، علی. (1393). آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/480319/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی. آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/480319/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، “آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 0–0، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480319/fa