APA:
کپیدانایی، ا.، مرادی، پ.، و عیدوسی، و.. (1388). اثر جیبرلین, بنزیل آدنین و ساکارز بر فیزیولوژی پس از برداشت, پایداری غشا سلولی و عمر ماندگاری گل بریده گلایل. کنگره علوم باغبانی ایران، -(6)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/480542/fa
Vancouver:
کپیدانایی ا.، مرادی پ.، عیدوسی و.. اثر جیبرلین, بنزیل آدنین و ساکارز بر فیزیولوژی پس از برداشت, پایداری غشا سلولی و عمر ماندگاری گل بریده گلایل. کنگره علوم باغبانی ایران[Internet]. 1388؛-(6):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/480542/fa
IEEE:
کپیا. دانایی، پ. مرادی، و و. عیدوسی، “اثر جیبرلین, بنزیل آدنین و ساکارز بر فیزیولوژی پس از برداشت, پایداری غشا سلولی و عمر ماندگاری گل بریده گلایل،” کنگره علوم باغبانی ایران، vol. -، no. 6، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480542/fa