APA:
کپیحسینی، حامد، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و مقصودلو، یحیی. (1392). تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 348-358. SID. https://sid.ir/paper/481263/fa
Vancouver:
کپیحسینی حامد، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):348-358. Available from: https://sid.ir/paper/481263/fa
IEEE:
کپیحامد حسینی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و یحیی مقصودلو، “تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 348–358، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481263/fa