Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

227
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو

صفحات

 صفحه شروع 348 | صفحه پایان 358

چکیده

 پایداری اکسایشی گردو (JuglansregiaL.) طی دوره یکساله نگهداری در شرایط گوناگون ارزیابی شد. گردوهای کامل, مغزهای گردو, مغزهای خرد شده گردو, مغزهای گردو بسته بندی شده در پلی اتیلن تحت خلاء و پلی پروپیلن حاوی گاز دی اکسید کربن در شرایط عادی (دما 19 تا 30 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 35 تا 45 درصد طی دوره یکساله) نگهداری شدند. همچنین, گردوهای کامل و مغزهای گردو در دمای 4 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 75 درصد نگهداری شدند. در طی نگهداری برخی از شاخص های کیفی روغن استخراج شده از نمونه ها تعیین گردید. عدد پراکسید گردوهای کامل, مغزهای گردو و مغزهای خرد شده گردو به ترتیب بعد از 12, 10 و 8 ماه نگهداری از حد 2 میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم عبور کرد. عدد پراکسید نمونه های بسته بندی شده و نمونه های نگهداری شده در شرایط سرد طی دوره یکساله تنها یک واحد افزایش نشان داد. بر طبق نتایج تجزیه و تحلیل آماری, اثر شرایط نگهداری و زمان نگهداری بر پایداری اکسایشی گردوها معنی دار (P<0.05) گردید. تفاوت معنی داری (P<0.05) بین پایداری اکسایشی نمونه های نگهداری شده در بسته بندی تحت خلاء و بسته بندی حاوی گاز دی اکسید کربن و همچنین بین گردو و مغز گردو نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد مشاهده نشد. بر اساس شاخص های کیفی بررسی شده توالی نگهداری سرد > بسته بندی > پوسته سخت گردو > سطح تماس مغز گردو با محیط, در رابطه با حفظ کیفیت مغزهای گردو طی نگهداری بلندمدت توصیه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، حامد، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و مقصودلو، یحیی. (1392). تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 348-358. SID. https://sid.ir/paper/481263/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی حامد، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):348-358. Available from: https://sid.ir/paper/481263/fa

    IEEE: کپی

    حامد حسینی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و یحیی مقصودلو، “تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 348–358، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481263/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا