APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، گرسیکا، الیزابت، و لئونارد، برایان. (1388). مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/485011/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، گرسیکا الیزابت، لئونارد برایان. مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/485011/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، الیزابت گرسیکا، و برایان لئونارد، “مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 97–107، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485011/fa