APA:
کپیهجرانی، تکتم، شیخ الاسلامی، زهرا، مرتضوی، علی، و قیافه داوودی، مهدی. (1393). بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/485249/fa
Vancouver:
کپیهجرانی تکتم، شیخ الاسلامی زهرا، مرتضوی علی، قیافه داوودی مهدی. بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/485249/fa
IEEE:
کپیتکتم هجرانی، زهرا شیخ الاسلامی، علی مرتضوی، و مهدی قیافه داوودی، “بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 99–109، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485249/fa