مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

205
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر شدت آلودگی شانکر درختان سیب ناشی از قارچ Cytospora cincta Fries در شرایط کشت بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع 473 | صفحه پایان 485

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدریان، احمد، و تدین نژاد، مسعود. (1393). تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر شدت آلودگی شانکر درختان سیب ناشی از قارچ Cytospora cincta Fries در شرایط کشت بدون خاک. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، 30-2(4)، 473-485. SID. https://sid.ir/paper/485609/fa

    Vancouver: کپی

    حیدریان احمد، تدین نژاد مسعود. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر شدت آلودگی شانکر درختان سیب ناشی از قارچ Cytospora cincta Fries در شرایط کشت بدون خاک. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1393؛30-2(4):473-485. Available from: https://sid.ir/paper/485609/fa

    IEEE: کپی

    احمد حیدریان، و مسعود تدین نژاد، “تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر شدت آلودگی شانکر درختان سیب ناشی از قارچ Cytospora cincta Fries در شرایط کشت بدون خاک،” مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 30-2، no. 4، pp. 473–485، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485609/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button