APA:
کپیامانی، الهه، اسکندری، محمدهادی، شکرفروش، سیدشهرام، و حنیف پور، محمدامین. (1395). بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی ساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست های تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 15-29. SID. https://sid.ir/paper/486144/fa
Vancouver:
کپیامانی الهه، اسکندری محمدهادی، شکرفروش سیدشهرام، حنیف پور محمدامین. بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی ساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست های تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):15-29. Available from: https://sid.ir/paper/486144/fa
IEEE:
کپیالهه امانی، محمدهادی اسکندری، سیدشهرام شکرفروش، و محمدامین حنیف پور، “بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی ساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست های تولیدی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 15–29، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486144/fa