APA:
کپیآژ، حنیفه، اصغری، محمدرضا، و آیین، احمد. (1393). تاثیر اسید جیبرلیک و پوتریسین بر بازارپسندی و برخی صفات کیفی پرتقال هاملین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(11)، 99-106. SID. https://sid.ir/paper/487430/fa
Vancouver:
کپیآژ حنیفه، اصغری محمدرضا، آیین احمد. تاثیر اسید جیبرلیک و پوتریسین بر بازارپسندی و برخی صفات کیفی پرتقال هاملین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(11):99-106. Available from: https://sid.ir/paper/487430/fa
IEEE:
کپیحنیفه آژ، محمدرضا اصغری، و احمد آیین، “تاثیر اسید جیبرلیک و پوتریسین بر بازارپسندی و برخی صفات کیفی پرتقال هاملین،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 11، pp. 99–106، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487430/fa