مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رابطه مصرف صبحانه با چاقی

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 57

چکیده

 زمینه: به نظر می رسد رژیم غذایی افراد چاق ناکافی و نامتعادل است و این افراد بیش تر از افراد با وزن طبیعی, وعده صبحانه را حذف می کنند.هدف: مطالعه به منظور بررسی ارتباط مصرف صبحانه و چاقی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه تحلیلی در سال1381در قالب مطالعه قند و لیپید تهران با 562 نفر (279 مرد و 283 زن) انجام شد. دریافت های غذایی بر اساس یادآمد غذایی 24 ساعته برای 2 روز به دست آمد. افراد در دو گروه با صبحانه 404 نفر و بدون صبحانه 158 نفر تقسیم بندی شدند. مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون ANCOVA و تعدیل اثر سن, جنس, مصرف سیگار و کل انرژی دریافتی بود و ارتباط مصرف صبحانه با چاقی از طریق رگرسیون لجستیک تعیین شد.یافته ها: %72 افراد مورد مطالعه در گروه با صبحانه و %28 در گروه بدون صبحانه بودند. مردان و زنان به ترتیب %39 و %61 گروه بدون صبحانه را تشکیل می دادند. نمایه توده بدن, دور کمر و نسبت دور کمر به دور باسن افراد بدون صبحانه تفاوت معنی داری با گروه صبحانه داشت که به ترتیب 4.8±27.8 در مقابل 4.6±25.2 کیلوگرم بر مترمربع, 10.6 90.8± در مقابل 83.6±12.1 سانتی متر و 0.07 0.87± در مقابل 0.09 0.85± بود. افرادی که صبحانه مصرف نمی کردند 2.5 برابر بیش تر در معرض خطر چاقی بودند)  4.85 - 1.37=CI %95,2.58 =OR).نتیجه گیری: الگوی غذایی مصرف مرتب صبحانه می تواند در کاهش ابتلا به چاقی موثر باشد. مطالعات درازمدت با در نظر گرفتن فعالیت بدنی در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهربانی، حمیرا، میرمیران، پروین، و عزیزی، فریدون. (1385). رابطه مصرف صبحانه با چاقی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 10(4 (پیاپی 41))، 51-57. SID. https://sid.ir/paper/48999/fa

    Vancouver: کپی

    مهربانی حمیرا، میرمیران پروین، عزیزی فریدون. رابطه مصرف صبحانه با چاقی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1385؛10(4 (پیاپی 41)):51-57. Available from: https://sid.ir/paper/48999/fa

    IEEE: کپی

    حمیرا مهربانی، پروین میرمیران، و فریدون عزیزی، “رابطه مصرف صبحانه با چاقی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 10، no. 4 (پیاپی 41)، pp. 51–57، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button