APA:
کپیفکری، معصومه، حسینی، هدایت، اسکندری، سهیل، جاهد، غلامرضا، و ادیب مرادی، مسعود. (1392). مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/490492/fa
Vancouver:
کپیفکری معصومه، حسینی هدایت، اسکندری سهیل، جاهد غلامرضا، ادیب مرادی مسعود. مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/490492/fa
IEEE:
کپیمعصومه فکری، هدایت حسینی، سهیل اسکندری، غلامرضا جاهد، و مسعود ادیب مرادی، “مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 107–116، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490492/fa