APA:
کپیصابری، بهاره، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1392). تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/492450/fa
Vancouver:
کپیصابری بهاره، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/492450/fa
IEEE:
کپیبهاره صابری، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 23–33، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492450/fa