مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 160

چکیده

 اصلاح شیمیایی نشاسته از متداولترین روش های مورد استفاده جهت بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن می باشد. در این تحقیق نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله با درصد های جایگزینی به ترتیب 0.096 و 2.106 درصد از نشاسته طبیعی گندم تولید شدند و برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی آن ها در مقایسه با نشاسته طبیعی ارزیابی گردید. تغییرات شیمیایی ایجاد شده درنتیجه هیدروکسی پروپیله و فسفریله کردن نشاسته گندم به وسیله طیف سنجی FT-IR تایید شد. نتایج افتراق سنجی اشعه ایکس نمونه ها نشان داد که نشاسته طبیعی و فسفریله گندم با 17.34 و 16.14 درصد بیشترین و کمترین میزان کریستاله بودن را دارا بودند. نتایج بررسی تغییرات قدرت تورم در آب نشاسته ها با دما نشان داد که نشاسته طبیعی گندم دارای بیشترین (Ea=46.111) و نشاسته هیدروکسی پروپیله آن دارای کمترین (Ea=26.603) حساسیت دمایی می باشد. در بررسی مشابه مربوط به شاخص حلالیت, نشاسته های طبیعی و فسفریله گندم به ترتیب بیشترین (Ea=77.674) و کمترین (Ea=44.478) حساسیت دمایی را نشان دادند. نتایج بررسی تغییرات شفافیت خمیر نشاسته ها نشان داد که هیدروکسی پروپیله و فسفریله کردن نشاسته گندم سبب افزایش 2.65 و کاهش 17.58 برابری این مشخصه در مقایسه با نشاسته طبیعی می گردد (p<0.05). از بین مدل های رئولوژیکی مستق از زمان استفاده شده, مدل هرشل بالکلی بهترین نتیجه را جهت توصیف خصوصیات جریان نمونه های نشاسته دارا بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، علیرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، محبی، محبت، نوروزی، عبدالرضا، و اکبرزاده توتونچی، محمدرضا. (1395). برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 145-160. SID. https://sid.ir/paper/72749/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی علیرضا، رضوی سیدمحمدعلی، محبی محبت، نوروزی عبدالرضا، اکبرزاده توتونچی محمدرضا. برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):145-160. Available from: https://sid.ir/paper/72749/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا یوسفی، سیدمحمدعلی رضوی، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، و محمدرضا اکبرزاده توتونچی، “برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 145–160، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72749/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button