APA:
کپییوسفی، علیرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، محبی، محبت، نوروزی، عبدالرضا، و اکبرزاده توتونچی، محمدرضا. (1395). برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 145-160. SID. https://sid.ir/paper/72749/fa
Vancouver:
کپییوسفی علیرضا، رضوی سیدمحمدعلی، محبی محبت، نوروزی عبدالرضا، اکبرزاده توتونچی محمدرضا. برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):145-160. Available from: https://sid.ir/paper/72749/fa
IEEE:
کپیعلیرضا یوسفی، سیدمحمدعلی رضوی، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، و محمدرضا اکبرزاده توتونچی، “برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 145–160، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72749/fa