APA:
کپیعدالتیان، م.، صداقت، ن.، و شریف، ع.. (1386). تاثیر درجه حرارت, نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی. همایش ملی و فرآوری و بسته بندی پسته، -(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/493058/fa
Vancouver:
کپیعدالتیان م.، صداقت ن.، شریف ع.. تاثیر درجه حرارت, نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی. همایش ملی و فرآوری و بسته بندی پسته[Internet]. 1386؛-(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/493058/fa
IEEE:
کپیم. عدالتیان، ن. صداقت، و ع. شریف، “تاثیر درجه حرارت, نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی،” همایش ملی و فرآوری و بسته بندی پسته، vol. -، no. 1، pp. 0–0، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493058/fa