APA:
کپیرستمخانی، علیرضا، ایلا، نیما، فرودی، فرهاد، و افسر، علی. (1391). اثر استفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(11)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/493616/fa
Vancouver:
کپیرستمخانی علیرضا، ایلا نیما، فرودی فرهاد، افسر علی. اثر استفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1391؛-(11):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/493616/fa
IEEE:
کپیعلیرضا رستمخانی، نیما ایلا، فرهاد فرودی، و علی افسر، “اثر استفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 11، pp. 11–21، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493616/fa