APA:
کپیقنبری، احمد، اسماعیلیان، یاسر، و باباییان، مهدی. (1392). اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه, دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (.Hordeum vulgare L). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 8(3 (پیاپی 31))، 23-36. SID. https://sid.ir/paper/493817/fa
Vancouver:
کپیقنبری احمد، اسماعیلیان یاسر، باباییان مهدی. اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه, دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (.Hordeum vulgare L). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1392؛8(3 (پیاپی 31)):23-36. Available from: https://sid.ir/paper/493817/fa
IEEE:
کپیاحمد قنبری، یاسر اسماعیلیان، و مهدی باباییان، “اثر کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد علوفه, دانه و غلظت برخی از عناصر غذایی در دانه جو (.Hordeum vulgare L)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31)، pp. 23–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493817/fa