APA:
کپیسعیدی، قدرت اله. (1387). تاثیر برخی عناصر غذایی پرمصرف و کم مصرف بر عملکرد دانه و دیگر صفات زراعی کنجد در اصفهان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(45 (ب))، 379-390. SID. https://sid.ir/paper/14730/fa
Vancouver:
کپیسعیدی قدرت اله. تاثیر برخی عناصر غذایی پرمصرف و کم مصرف بر عملکرد دانه و دیگر صفات زراعی کنجد در اصفهان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(45 (ب)):379-390. Available from: https://sid.ir/paper/14730/fa
IEEE:
کپیقدرت اله سعیدی، “تاثیر برخی عناصر غذایی پرمصرف و کم مصرف بر عملکرد دانه و دیگر صفات زراعی کنجد در اصفهان،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 45 (ب)، pp. 379–390، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14730/fa