مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,016
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 42

چکیده

 مقدمه: هیپرتروفی آدنوتونسیلار مزمن به عفونت تحت بالینی پارانشیم لوزه ها اطلاق می گردد که به اشکال بالینی گوناگون تظاهر می کند. درمان قطعی این بیماری انجام عمل جراحی تونسیلکتومی است. از آن جایی که میکروارگانیسم های مرکز لوزه در بروز تونسیلیت دخیل هستند, آگاهی از باکتری های عمق لوزه در صورت تفاوت با باکتری های سطح لوزه, اهمیت پیدا می کند.روش کار: تعداد 54 بیمار (29 پسر, 25 دختر) مراجعه کننده جهت تونسیلکتومی یا آدنوتونسیلکتومی در طی سال های 87-1386 در بیمارستان دانشگاهی قائم (عج) مشهد در محدوده سنی 15-3 سال وارد مطالعه شده و جرم های هوازی و بی هوازی سطح و عمق لوزه ها با اسمیر و کشت تعیین و مقایسه گردیدند.نتایج: در این مطالعه شایع ترین باکتری هوازی در سطح و عمق هر دو لوزه چپ و راست استرپتوکوک ویریدنس بود. در درجه بعدی استافیلوکوک اورئوس بود که تفاوت چشم گیری بین ارگانیسم های کشت شده در سطح و مرکز لوزه وجود نداشت. شایع ترین ارگانیسم های بی هوازی کشت شده کوکسی بی هوازی گرم منفی (وایلونلا) و در درجه بعدی کوکسی گرم مثبت بی هوازی (پپتواسترپتوکوک) بود.نتیجه گیری: با به کارگیری تکنیک های مناسب در جداسازی جرم های سطح لوزه ها با ضریب اطمینان بالایی میکروارگانیسم های موجود در عمق لوزه را می توان شناسایی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button