APA:
کپیعلاالدوله یی، مریم، هدایتی فرد، مسعود، و یوسفیان، مهدی. (1392). تاثیر تخلیه شکمی بر خواص شیمیایی, حسی و میکروبی ماهی سوف معمولی Sander luciperca طی نگه داری به حالت انجماد 18- درجه سانتی گراد. سمینار ملی امنیت غذایی، -(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/496156/fa
Vancouver:
کپیعلاالدوله یی مریم، هدایتی فرد مسعود، یوسفیان مهدی. تاثیر تخلیه شکمی بر خواص شیمیایی, حسی و میکروبی ماهی سوف معمولی Sander luciperca طی نگه داری به حالت انجماد 18- درجه سانتی گراد. سمینار ملی امنیت غذایی[Internet]. 1392؛-(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/496156/fa
IEEE:
کپیمریم علاالدوله یی، مسعود هدایتی فرد، و مهدی یوسفیان، “تاثیر تخلیه شکمی بر خواص شیمیایی, حسی و میکروبی ماهی سوف معمولی Sander luciperca طی نگه داری به حالت انجماد 18- درجه سانتی گراد،” سمینار ملی امنیت غذایی، vol. -، no. 3، pp. 0–0، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496156/fa