APA:
کپیفرزان مهر، حنانه، عباسی، سلیمان، و سحری، محمدعلی. (1387). ارزیابی تاثیر جایگزین های قند روی برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(3 (پی در پی 10))، 65-82. SID. https://sid.ir/paper/121409/fa
Vancouver:
کپیفرزان مهر حنانه، عباسی سلیمان، سحری محمدعلی. ارزیابی تاثیر جایگزین های قند روی برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(3 (پی در پی 10)):65-82. Available from: https://sid.ir/paper/121409/fa
IEEE:
کپیحنانه فرزان مهر، سلیمان عباسی، و محمدعلی سحری، “ارزیابی تاثیر جایگزین های قند روی برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3 (پی در پی 10)، pp. 65–82، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121409/fa