APA:
کپیزرین قلمی، سهیلا، سحری، محمدعلی، برزگر، محسن، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1389). تهیه جانشین کره کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/72371/fa
Vancouver:
کپیزرین قلمی سهیلا، سحری محمدعلی، برزگر محسن، حمیدی اصفهانی زهره. تهیه جانشین کره کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/72371/fa
IEEE:
کپیسهیلا زرین قلمی، محمدعلی سحری، محسن برزگر، و زهره حمیدی اصفهانی، “تهیه جانشین کره کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 9–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72371/fa