Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

592
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 35

چکیده

 در این مطالعه, مقداری ریچال از ماست سنتی و سبزیجات محلی در مشک تهیه گردید. در شرایط استریل نمونه برداری و کشت در محیط های اختصاصی, جدا و خالص سازی سوش ها لاکتیکی انجام پذیرفت. در ادامه برخی خواص بیوشیمیایی, آنتی باکتریایی, همچنین شرایط رشد در دما, زمان و نحوه تلقیح در محیط های مختلف بررسی شد. در این مطالعه 30 کلنی جدا و خالص سازی شدند که همگی گرم مثبت, تعداد 28 کلنی کاتالاز منفی, 26 کلنی هموفرمنتاتیو, 1 کلنی هترو فرمنتاتیو, 20 کلنی آئروتولورنت و 10 کلنی بی هوازی اجباری بودند. 13 کلنی دارای پایداری حرارتی بودند. بهترین محیط برای رشد سویه ها محیط Lacto Agar و Milk Agar بودند و تمام کلنی ها شیر را تخمیر کردند. خواص ضدباکتریایی سویه ها بر روی سه باکتری باسیلوس تورینجینسیس, باسیلوس سوبیتلوس و سالمونلا تایفی موریوم مورد ارزیابی قرار گرفت که همگی دارای خواص آنتی باکتریایی بوده ولی سالمونلا مقاومت بیشتری از خود نشان داد. با توجه به نتایج این پژوهش و خوراکی بودن ریچال به نظر می رسد این باکتری های لاکتیکی پتانسیل بالقوه ای جهت استفاده به عنوان استارتر در صنایع لبنی را دارند. در نهایت کلنی ها با استفاده از محیط کشت 60 درصد گلیسرول و 40 درصد شیر تخمیر شده در لوله های اپندرف و در شرایط استریل برای مطالعات بعدی فریز گردیدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریم پور، فرزاد، رضوی، سیدهادی، و تخرونی، فلورا. (1396). جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(1)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/496637/fa

    Vancouver: کپی

    کریم پور فرزاد، رضوی سیدهادی، تخرونی فلورا. جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(1):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/496637/fa

    IEEE: کپی

    فرزاد کریم پور، سیدهادی رضوی، و فلورا تخرونی، “جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 1، pp. 29–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496637/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا