APA:
کپیکریم پور، فرزاد، رضوی، سیدهادی، و نوبارتخرونی، فلورا. (1395). خواص آنتی باکتریایی برخی از سوش های مخمری جدا شده از ریچال ایرانی و فرآورده های لبنی سنتی در ارمنستان. ارمغان دانش، 21(6 (پی در پی 113))، 552-562. SID. https://sid.ir/paper/77621/fa
Vancouver:
کپیکریم پور فرزاد، رضوی سیدهادی، نوبارتخرونی فلورا. خواص آنتی باکتریایی برخی از سوش های مخمری جدا شده از ریچال ایرانی و فرآورده های لبنی سنتی در ارمنستان. ارمغان دانش[Internet]. 1395؛21(6 (پی در پی 113)):552-562. Available from: https://sid.ir/paper/77621/fa
IEEE:
کپیفرزاد کریم پور، سیدهادی رضوی، و فلورا نوبارتخرونی، “خواص آنتی باکتریایی برخی از سوش های مخمری جدا شده از ریچال ایرانی و فرآورده های لبنی سنتی در ارمنستان،” ارمغان دانش، vol. 21، no. 6 (پی در پی 113)، pp. 552–562، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77621/fa