مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

594
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 655 | صفحه پایان 668

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کریم پور، فرزاد، رضوی، سیدهادی، و تخرونی، فلورا. (1395). بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی. ارمغان دانش، 21(7 (پی در پی 114))، 655-668. SID. https://sid.ir/paper/78117/fa

    Vancouver: کپی

    کریم پور فرزاد، رضوی سیدهادی، تخرونی فلورا. بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی. ارمغان دانش[Internet]. 1395؛21(7 (پی در پی 114)):655-668. Available from: https://sid.ir/paper/78117/fa

    IEEE: کپی

    فرزاد کریم پور، سیدهادی رضوی، و فلورا تخرونی، “بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی،” ارمغان دانش، vol. 21، no. 7 (پی در پی 114)، pp. 655–668، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78117/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button