APA:
کپیکریم پور، فرزاد، رضوی، سیدهادی، و تخرونی، فلورا. (1395). بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی. ارمغان دانش، 21(7 (پی در پی 114))، 655-668. SID. https://sid.ir/paper/78117/fa
Vancouver:
کپیکریم پور فرزاد، رضوی سیدهادی، تخرونی فلورا. بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی. ارمغان دانش[Internet]. 1395؛21(7 (پی در پی 114)):655-668. Available from: https://sid.ir/paper/78117/fa
IEEE:
کپیفرزاد کریم پور، سیدهادی رضوی، و فلورا تخرونی، “بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های بلنی سنتی ایران (ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی،” ارمغان دانش، vol. 21، no. 7 (پی در پی 114)، pp. 655–668، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78117/fa