APA:
کپیصمدلویی، حمیدرضا، حمیدی، زهره، علوی، سیدمهدی، سحری، محمدعلی، و عباسی، سلیمان. (1393). بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/497861/fa
Vancouver:
کپیصمدلویی حمیدرضا، حمیدی زهره، علوی سیدمهدی، سحری محمدعلی، عباسی سلیمان. بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/497861/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا صمدلویی، زهره حمیدی، سیدمهدی علوی، محمدعلی سحری، و سلیمان عباسی، “بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 85–97، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497861/fa