APA:
کپیایکانی، محمدحسن، و خندان، ناهید. (1395). بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/498374/fa
Vancouver:
کپیایکانی محمدحسن، خندان ناهید. بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/498374/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن ایکانی، و ناهید خندان، “بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 15–25، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498374/fa