APA:
کپیحدادی، طیبه، و نجفی، محمدعلی. (1395). تعیین راندمان استخراج و پایدارسازی رنگدانه بتالایین چغندر قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/499144/fa
Vancouver:
کپیحدادی طیبه، نجفی محمدعلی. تعیین راندمان استخراج و پایدارسازی رنگدانه بتالایین چغندر قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/499144/fa
IEEE:
کپیطیبه حدادی، و محمدعلی نجفی، “تعیین راندمان استخراج و پایدارسازی رنگدانه بتالایین چغندر قرمز،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 57–63، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499144/fa