مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,022
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر باکتری های دارای توان پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس و لاکتوباسیلوس پلنتاروم بر میزان رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 184

چکیده

 در سال های اخیر, استفاده از پروبیوتیک ها در آبزی پروری به منظور ارتقای ایمنی زایی و مقاومت در برابر بیماری ها افزایش یافته است. در این تحقیق باکتری های با توان پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس و لاکتوباسیلوس پلنتاروم (در دو گروه با سه تکرار) به مدت 60 روز به غذای ماهی های قزل آلای رنگین کمان اضافه شدند. ماهی های به غذای یک گروه از ماهی ها (با سه تکرار) که به عنوان گروه شاهد درنظر گرفته شده بود پروبیوتیک افزوده نشد. در پایان دوره, ماهی های قزل آلای رنگین کمان از نظر میزان رشد و آنزیم های گوارشی مورد مطالعه قرار گرفتند. پس از 60 روز, ماهی هایی که در رژیم غذایی خود دارای پروبیوتیک بودند, افزایش معنی داری از نظر میزان رشد ویژه (SGR), میزان کارآیی پروتئین (PER) و درصد افزایش وزن (BWG) نسبت به گروه شاهد نشان دادند (0/05>p). ضریب تبدیل غذایی (FCR) در گروه شاهد بالاتر از دو گروه دیگر بود و اختلاف معنی داری با آن ها داشت (0/05>p). در پایان این دوره, میزان آنزیم های لیپاز, آمیلاز و تریپسین نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری را نشان دادند (0/05>p) ولی آلکالین فسفاتاز و پروتئاز اختلاف معنی داری نداشتند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رنجبر، امین، مصباح، مهرزاد، تابنده، محمدرضا، محمدیان، تکاور، غریبی، داریوش، و علیشاهی، مجتبی. (1397). مقایسه تاثیر باکتری های دارای توان پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس و لاکتوباسیلوس پلنتاروم بر میزان رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 10(3 )، 175-184. SID. https://sid.ir/paper/206513/fa

    Vancouver: کپی

    رنجبر امین، مصباح مهرزاد، تابنده محمدرضا، محمدیان تکاور، غریبی داریوش، علیشاهی مجتبی. مقایسه تاثیر باکتری های دارای توان پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس و لاکتوباسیلوس پلنتاروم بر میزان رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1397؛10(3 ):175-184. Available from: https://sid.ir/paper/206513/fa

    IEEE: کپی

    امین رنجبر، مهرزاد مصباح، محمدرضا تابنده، تکاور محمدیان، داریوش غریبی، و مجتبی علیشاهی، “مقایسه تاثیر باکتری های دارای توان پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پنتوسوس و لاکتوباسیلوس پلنتاروم بر میزان رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 10، no. 3 ، pp. 175–184، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206513/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button