مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

370
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

467
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 40

چکیده

 زمینه و هدف: در سال های اخیر استفاده از گیاهان دارویی برای بهبود شاخص های رشد و سیستم ایمنی ماهیان, مورد توجه بوده است. بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر افزودن عصاره های هیدروالکلی کاسنی و علف چای بصورت مجزا و ترکیبی به جیره غذایی بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام گرفت. روش کار: برای این منظور 720 قطعه ماهی به وزن تقریبی 5± 100 گرم در قالب 4 تیمار شامل گروه شاهد, تیمار 3% عصاره کاسنی, تیمار 3% عصاره علف چای و تیمار ترکیبی هر دو گیاه به مدت 12 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. در انتهای پژوهش شاخص های رشد (وزن نهایی, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه, افزایش وزن, ضریب چاقی و شاخص کبدی) و فعالیت آنزیم های گوارشی (لیپاز, آمیلاز و پروتئاز) بررسی گردید. یافته ها: بیشترین و کمترین میزان افزایش وزن, ضریب رشد ویژه و شاخص کبدی به ترتیب در تیمارهای 3% کاسنی و 3% علف چای مشاهده شد (05/0p). بالاترین میزان فعالیت آنزیم لیپاز در تیمار 3 % کاسنی و پایین ترین میزان فعالیت آن در تیمار ترکیب دو گیاه مشاهده شد, ولی اختلافی بین تیمارهای مختلف نسبت به تیمار شاهد وجود نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرض الهی، لیلا، سروی مغانلو، کوروش، ایمانی، احمد، و عزیزی بصیر، میثم. (1399). اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 13(3 (پیاپی 50) )، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/398885/fa

    Vancouver: کپی

    فرض الهی لیلا، سروی مغانلو کوروش، ایمانی احمد، عزیزی بصیر میثم. اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛13(3 (پیاپی 50) ):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/398885/fa

    IEEE: کپی

    لیلا فرض الهی، کوروش سروی مغانلو، احمد ایمانی، و میثم عزیزی بصیر، “اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 13، no. 3 (پیاپی 50) ، pp. 29–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398885/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button