APA:
کپیفرض الهی، لیلا، سروی مغانلو، کوروش، ایمانی، احمد، و عزیزی بصیر، میثم. (1399). اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 13(3 (پیاپی 50) )، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/398885/fa
Vancouver:
کپیفرض الهی لیلا، سروی مغانلو کوروش، ایمانی احمد، عزیزی بصیر میثم. اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛13(3 (پیاپی 50) ):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/398885/fa
IEEE:
کپیلیلا فرض الهی، کوروش سروی مغانلو، احمد ایمانی، و میثم عزیزی بصیر، “اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 13، no. 3 (پیاپی 50) ، pp. 29–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398885/fa