APA:
کپیعلیزاده، مصطفی، بذرافشان، ادریس، و محوی، امیرحسین. (1393). بررسی میزان کارایی عصاره دانه بنه (Pistacia atlantica) به عنوان منعقدکننده طبیعی در حذف رنگ راکتیو قرمز 198 از محلولهای آبی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 19(1)، 124-134. SID. https://sid.ir/paper/500946/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده مصطفی، بذرافشان ادریس، محوی امیرحسین. بررسی میزان کارایی عصاره دانه بنه (Pistacia atlantica) به عنوان منعقدکننده طبیعی در حذف رنگ راکتیو قرمز 198 از محلولهای آبی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان[Internet]. 1393؛19(1):124-134. Available from: https://sid.ir/paper/500946/fa
IEEE:
کپیمصطفی علیزاده، ادریس بذرافشان، و امیرحسین محوی، “بررسی میزان کارایی عصاره دانه بنه (Pistacia atlantica) به عنوان منعقدکننده طبیعی در حذف رنگ راکتیو قرمز 198 از محلولهای آبی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، vol. 19، no. 1، pp. 124–134، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500946/fa