APA:
کپیکبیری، سحر، و سیدالنگی، سیده زهرا. (1394). مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 23-38. SID. https://sid.ir/paper/501146/fa
Vancouver:
کپیکبیری سحر، سیدالنگی سیده زهرا. مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):23-38. Available from: https://sid.ir/paper/501146/fa
IEEE:
کپیسحر کبیری، و سیده زهرا سیدالنگی، “مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 23–38، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501146/fa