2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پل یاتیلن سبک تلفیق شده با نانو ذرات فلزی
بیگ محمدی فرانک | پیغمبردوست سیدهادی | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | پیغمبردوست سیدجمال الدین
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 265
بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت
شب خیز محمدعلی | ایکانی محمدحسن | گل محمد فرشته | بشیری صدر زین العابدین
بازدید 734
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
کبیری سحر | سیدالنگی سیده زهرا
بازدید 391
مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز
صالحی فخرالدین | کاشانی نژاد مهدی | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد
بازدید 517
بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی
میرعرب رضی سعید | محبی محبت | الغونه علی
بازدید 542
بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو
جعفری حسن | کلانتری داوود | آزادبخت محسن
بازدید 612
بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر
غضنفرزاده زینب | کدیور مهدی
بازدید 416
تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانو ذرات TiO2
اولیایی سیدامیر | قنبرزاده بابک | مویدی علی اکبر | پورثانی پریسا | خاتمیان معصومه
بازدید 449
کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طی فسنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک
خدابخشیان رسول | عمادی باقر | خجسته پور مهدی | گلزاریان محمودرضا | سازگارنیا آمنه
بازدید 312