APA:
کپیتوکلی کردلر، سهیل، رمضان، یوسف، و عبدالهیان نوقابی، محمد. (1396). بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه (.Cichorium intybus L) چیکوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/501939/fa
Vancouver:
کپیتوکلی کردلر سهیل، رمضان یوسف، عبدالهیان نوقابی محمد. بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه (.Cichorium intybus L) چیکوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/501939/fa
IEEE:
کپیسهیل توکلی کردلر، یوسف رمضان، و محمد عبدالهیان نوقابی، “بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه (.Cichorium intybus L) چیکوری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 25–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501939/fa