APA:
کپیطاهری، محمد، ناطقی، لیلا، ملکی کهکی، علیرضا، رحمانی، انوشه، و سلیمانی، فرهنگ. (1396). بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره گیری گرم از مالت جو به روش برنامه ریزی حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/501941/fa
Vancouver:
کپیطاهری محمد، ناطقی لیلا، ملکی کهکی علیرضا، رحمانی انوشه، سلیمانی فرهنگ. بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره گیری گرم از مالت جو به روش برنامه ریزی حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/501941/fa
IEEE:
کپیمحمد طاهری، لیلا ناطقی، علیرضا ملکی کهکی، انوشه رحمانی، و فرهنگ سلیمانی، “بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره گیری گرم از مالت جو به روش برنامه ریزی حرارتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 15–26، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501941/fa