مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,235
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت

صفحات

 صفحه شروع 706 | صفحه پایان 715

چکیده

 تعیین خواص حرارتی- فیزیکی عصاره مالت جهت تخمین سرعت انتقال حرارت, تولید, حمل ونقل و نگهداری همچنین ارزیابی و مدل سازی فرایند هایی از قبیل خشک کردن و تغلیظ ضروری است. در این پژوهش خواص حرارتی– فیزیکی عصاره مالت شامل گرمای ویژه, ضریب هدایت حرارتی, ضریب انتشار حرارتی و جرم حجمی در سه سطح ماده جامد محلول 60, 70 و 80 درصد و در محدوده دمایی 25 تا 90 درجه سانتی گراد بررسی و تعیین گردید. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که هم درصد ماده جامد وهم دما بر خواص حرارتی– فیزیکی عصاره مالت تاثیر معنی داری دارند. با افزایش درصد ماده جامد گرمای ویژه, ضریب هدایت حرارتی و ضریب انتشار حرارتی کاهش یافته ولی جرم حجمی افزایش می-یابد. همچنین با افزایش دما گرمای ویژه, ضریب هدایت حرارتی و ضریب انتشار حرارتی افزایش یافته ولی دانسیته کاهش می یابد. از سوی دیگر با تجزیه و تحلیل رگرسیون چند گانه, مدل های پیش بینی کننده خواص حرارتی– فیزیکی عصاره مالت بر مبنای متغیر های کاری تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری دلفارد، فاطمه، تقی زاده، مسعود، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1395). تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 706-715. SID. https://sid.ir/paper/358948/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری دلفارد فاطمه، تقی زاده مسعود، رضوی سیدمحمدعلی. تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):706-715. Available from: https://sid.ir/paper/358948/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه حیدری دلفارد، مسعود تقی زاده، و سیدمحمدعلی رضوی، “تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 706–715، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358948/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button