APA:
کپیحیدری دلفارد، فاطمه، تقی زاده، مسعود، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1395). تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 706-715. SID. https://sid.ir/paper/358948/fa
Vancouver:
کپیحیدری دلفارد فاطمه، تقی زاده مسعود، رضوی سیدمحمدعلی. تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):706-715. Available from: https://sid.ir/paper/358948/fa
IEEE:
کپیفاطمه حیدری دلفارد، مسعود تقی زاده، و سیدمحمدعلی رضوی، “تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 706–715، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358948/fa