APA:
کپیهراتی فرزقی، مهدی، شریفی، اکرم، و استیری، سیدحسین. (1396). بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 132-145. SID. https://sid.ir/paper/501944/fa
Vancouver:
کپیهراتی فرزقی مهدی، شریفی اکرم، استیری سیدحسین. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):132-145. Available from: https://sid.ir/paper/501944/fa
IEEE:
کپیمهدی هراتی فرزقی، اکرم شریفی، و سیدحسین استیری، “بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 132–145، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501944/fa