مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

461
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

400
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه صنعتی

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 131

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق مقایسه کنجاله های کانولای تولیدی سه شرکت روغن کشی سویابین و یگانه خزر استان گلستان و بهپاک بهشهر به منظور تولید ایزوله پروتئینی با استفاده از فرایند فراپالایش و بررسی خصوصیات عملکردی آن ایزوله بود. بدین منظور سه نوع کنجاله صنعتی کانولا از سه شرکت مذکور جهت ظرفیت استخراج پروتئین و ظرفیت ترسیب پروتئین با استفاده از طرح کاملا تصادفی مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ظرفیت استخراج پروتئین کنجاله صنعتی بهپاک (32.1 درصد) به ترتیب 47.9 درصد و 34.9 درصد از موارد مشابه خود در کنجاله های صنعتی یگانه خزر و سویا بین بیشتر است. هم چنین ظرفیت ترسیب پروتئین کنجاله صنعتی یگانه خزر بیشتر از سایر شرکت ها بود.بر این اساس کنجاله صنعتی بهپاک برای عملیات تولید نیمه صنعتی انتخاب گردید و بررسی خصوصیات عملکردی روی ایزوله پروتئینی تولیدی از آن انجام گرفت.شاخص حلالیت نیتروژن, جذب آب, جذب روغن, فعالیت امولسیون و ظرفیت کف زایی ایزوله پروتئینی رسوبی به ترتیب 3.12 درصد, 175.5 درصد, 200 درصد, 43.8 درصد و 101 درصد بود. شاخص حلالیت نیتروژن, جذب روغن, فعالیت امولسیون کنندگی و ظرفیت کف زایی ایزوله پروتئینی محلول به ترتیب 91.3 درصد, 459 درصد, 168 درصد و 215 درصد بود.نتایج نشان داد که می توان از ایزوله های پروتئینی کانولا به عنوان امولسیفایر, عامل کف زایی, اتصال دهنده و یا حجم دهنده در صنایع مختلف استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا، و بخش آبادی، حمید. (1396). ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 123-131. SID. https://sid.ir/paper/502181/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا، بخش آبادی حمید. ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):123-131. Available from: https://sid.ir/paper/502181/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، و حمید بخش آبادی، “ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه صنعتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 123–131، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502181/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button