Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

956
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 29

چکیده

 در این تحقیق تاثیر روش آماده سازی کنجاله برروی ترکیبات شیمیایی کنجاله های آزمایشگاهی (استخراج روغن توسط سوکسله) وصنعتی (استخراج روغن توسط تجهیزات کارخانه) رقم کلزای ایران به نام هایولا 401 بررسی گردید. تاثیر روش آماده سازی کنجاله کلزا روی پروتئین, گلوکوزینولات و اسیدفیتیک تعیین گردید و شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی کنجاله آزمایشگاهی و صنعتی مورد آزمایش قرار گرفت. بدلیل اینکه استخراج پذیری و رسوب پروتین های کنجاله تابعی از pH بوده و در هر رقم متفاوت است لذا در این تحقیق با دو تیمار pH استخراج پروتئین (11 و 12) و pH ترسیب پروتئین ( 4.5و5.5 ) در نظر گرفته شد. مقدار اسید فیتیک پروتئین ایزوله در این شرایط کم و اختلاف معنی داری مشاهده نشد (0.01<p). بیشترین مقدار اسید فیتیک در کنجاله صنعتی استخراج شده در 11 =pH و pH ترسیب4.5 به میزان 1.11% مشاهده شد همچنین کمترین اسید فیتیک در 12 =pH و pH ترسیب5.5 , میزان 4/% گزارش شد. نتایج نشان داد در کنجاله آزمایشگاهی و pH استخراج12 بیشتر از سایر شرایط مورد مطالعه پروتئین استخراج شده به میزان 50.03 همچنین بیشترین مقدار ترسیب پروتین در کنجاله صنعتی و 4.5= pH به مقدار51.08  بدست آمد که اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند (0.01 >p). بیشترین مقدار راندمان استخراج پروتئین به اثر متقابل کنجاله آزمایشگاهی استخراج شده در 11pH= و pH ترسیب5.5 به مقدار 88.50 % بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوژمهرانی، ابوالفضل، شفافی زنوزیان، مسعود، حدادخداپرست، محمدحسین، الهامی راد، امیرحسین، و محمدی، مرتضی. (1394). تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/505257/fa

    Vancouver: کپی

    بوژمهرانی ابوالفضل، شفافی زنوزیان مسعود، حدادخداپرست محمدحسین، الهامی راد امیرحسین، محمدی مرتضی. تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/505257/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل بوژمهرانی، مسعود شفافی زنوزیان، محمدحسین حدادخداپرست، امیرحسین الهامی راد، و مرتضی محمدی، “تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 21–29، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا